Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.Mayıs.2018, 22:06   #15
Sinan Atik
Yönetici

Sinan Atik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 121057
•Rep Seviyesi :
Sinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond reputeSinan Atik has a reputation beyond repute
Sinan Atik - İCQ üzeri Mesaj gönder
Alıntı: odenat´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Cevap - Evet, Elfler için senaristler daha fazla özgürlüğe sahipler, ana konuya sadık kalıp, yaratılmış fantastik dünyaya zarar vermedikleri sürece bu özgürlüğü kullanabiliyorlar. Ancak benim işimin beş kat fazla olmasına rağmen yarattığım hikayeler daha fazla bütünlüğe sahip olacak.

Elfler bana orta dünyanın burjuvaları, cüceler ise proleteryaları gibi geliyor. Bu iki hikayenin konu bütünlüğünün yanı sıra, bu nüans da bana çekici gelen yönlerinden biri.
Sinan Atik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla