Konu
:
Çizgi Diyari E-Dergi Nasıl Olur?
Tekil Mesaj gösterimi
18.Ağustos.2010, 12:09
#
3
vkopuzoglu
Süper Üye
•Rep Puanı :
37153
•Rep Seviyesi :
Valla harika bir fikir doğrusu bence en yakın zamanda yapılması gerekir hayırlısı olsun valla.
Eminim içinizden biri bu ne biçim çocuk herşeye bayılıp katılmak istiyor diyebilirsiniz ama sizde hep bamteline vurup duruyorsunuz yahu hehe
tüm katılmak istediğim şeyler gerçekten sevdiğim ve severek yapacağım işler olduğundan dolayı diyebilirim size
her neyse benim de ufak yılların projesi bir e - dergi hayalim var ancak kısmet ne zaman pikselleşir onu bilemem doğrusu
Neyse sonuçta harika bir fikir bencede şuan aklıma yorgunluktan pek birşey gelmesede seve seve katılırım eğer böyle bir proje hayata geçerse.
Yalnız tek birşey söyleyim ne tasarım,ne de güzel bir kapak önemli olan arkadaşında dediği gibi güzel bir içerikle harika bir dergi olabilir hatta şu flash ile yapılan dergilerden bile yapabiliriz şuan öğrenme aşamasındayım o tarzı o bakımdan tasarım sorun değil hani
Az önce kimse yazdıklarımdan darılmaz İNŞALLAH ben sadece genel olarak konuştum hani malum oruçlu kafa yanlış anlaşılabilir
yukarda demek istediğim içi boş dergiden ziyade içi dolu sade tasarımlar daha iyi olur, ancak gözede hitap etti mi dehşet olur o ayrı
tasarım ,kapak önemli değil derken bunu demek istedim. Neyse ALLAH'A emanet olun.
Üye Olmak için TIKLAYIN...
]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz.
Üye Olmak için TIKLAYIN...
]
Facebook'ta Paylaş
vkopuzoglu
Açık Profil bilgileri
vkopuzoglu - Özel Mesaj gönder
vkopuzoglu´nin Web Sitesini ziyaret edin
vkopuzoglu - Daha fazla Mesajını bul