Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.Ekim.2017, 16:18   #12
Baltimora
Yönetici

Baltimora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 244257
•Rep Seviyesi :
Baltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond repute
Alıntı: Ray Luca´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Esasında Bulvar Gazetesi Tan'dan önce yayın hayatına başlamıştır.
(Şimdi baktım 10 Ocak 1982'de kurulmuş.)
Lâkin Bulvar ilk yıllarında Tan gibi işi abartmamıştır.
Adı üzerinde bir bulvar gazetesi formatında olmasına rağmen nispeten biraz daha gazeteye benzerdi. Hatta bir sürü ansiklopedi, öğrenciler için küçük kitapçıklar falan verirdi ki hâlâ bir kaç tanesi bende vardır bu kitapçıkların ve ansiklopedilerin.
Sonradan baktılar Tan çok satılıyor, onlar da işin suyunu çıkardılar herhalde.

Benim çocukluğumda okuduğum ve evimize giren Bulvar gazetesi buydu işte.. O zamanlar ailecek okunabilir bir gazeteydi; verdiği içi çizgiroman dolu Bulvar Dergisi ekine bayılırdım. Gazetenin Ilıcaklar'ın elinden çıkıp "tek elle okunan gazete" kategorisine girmesiyle, bu gazete ile ilgili tüm alakamızı kesmiştik.

Baltimora isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla