Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.Mayıs.2017, 10:50   #1
odenat
Onursal Üye
Çeviri Balonlama

odenat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1077418
•Rep Seviyesi :
odenat has a reputation beyond reputeodenat has a reputation beyond reputeodenat has a reputation beyond reputeodenat has a reputation beyond reputeodenat has a reputation beyond reputeodenat has a reputation beyond reputeodenat has a reputation beyond reputeodenat has a reputation beyond reputeodenat has a reputation beyond reputeodenat has a reputation beyond reputeodenat has a reputation beyond repute
Standart Elfler - Dokuzuncu Kitap - Türkçe
Merhabalar,

Elfler serisinin dokuzuncu kitabı bizimle, sırada yarı-elfler var. Gene çok güzel çizimler mevcut. Ayrıca ben renklendirmeyi de çok beğendim, özellikle dış mekan çizimlerinde konunun da kuzeyde geçmesinden ötürü, soğuk mavi-beyaz hakim bir renklendirme kulllanılmış. Konuya gelince, doğrusu okuduktan sonra acayip gerildim, hava almak için dışarı çıkmam gerekti

Tıpkı halklarının çoğu gibi, Fah-Laen ve nişanlısı Mei-Hood da, Cadanla yarı-elf gettosunda yaşamaktadırlar. Fah-Laen şehrin mezbahasında bir kasaptır. Ancak mezbahada çıkan gizemli bir hastalık yüzünden karantina uygulanmaya başlar. Aynı gece ise şehir ordusunun izcileri korkunç bir düşman tarafından öldürülürler; Gûl sürüsü Cadanla şehrine yaklaşmaktadır!

Herkese keyifli okumalar,

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

odenat isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla