Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09.Aralık.2015, 12:16   #1
direnc11
Yönetici

direnc11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1064687
•Rep Seviyesi :
direnc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond repute
Standart Bizim Başımız Kelt mi?
Evet, itiraf ediyorum benimki Kelt değil ama kel.

Dün sevgili [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ve sevgili [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]projelerinin duyurusunu yapınca ben de çok imrendim doğrusu.

"Kelts" isimli çizgi romanın çeviri-balonlamasını sevgili emirdar ile birlikte yapacağız. İki sayının çevirisi bitti gibi, yakında balonlama süreci başlar:

Eserin İngilizce çeviri-balonlaması (scanlation) forumda paylaşıldığında şöyle demiş Haluk abi:

Alıntı: profesör´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İndirmeyeceğim ve bakmayacağım

Keltler, ilgi alanımın ta içinde olan bir ırk, kültür

Martin Mystere, Dampyr, Corto Maltese başta olmak üzere sayısız çizgi romanda tanıştığım ve ilgi kapsamıma aldığım Keltler

Yabancı dilde bakıp bir taraflarımın şişmesine tahammül edemem

Türkçe yayınlanmasını bekleyeceğim indirmek için

Haluk abi nezdinde tüm çizgi roman severler için hazırlayacağız.

Sevgiler, saygılar.

Konu direnc11 tarafından (09.Aralık.2015 Saat 12:57 ) değiştirilmiştir.
direnc11 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla