Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.Mayıs.2010, 22:00   #17
neptunn
Süper Üye

neptunn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 97407
•Rep Seviyesi :
neptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond reputeneptunn has a reputation beyond repute
Sevgili Cellatbey; aslında iletilerinizden anladığım kadarıyla hiçte öyle Cellat yürekli birine benzemiyorsunuz gerçi ama neticede bu ismi almışsınız saygı duyarım.

Her şeyden önce ben size hoşgeldiniz diyorum.Foruma yaptığınız bu eşsiz paylaşımlardan ve katkılarınızdan dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum.

Sizden Nacizane bir ricam olacak.Taramalarınıza resimlere isim verirken 1-2-3-4... diye değilde 001-002-003.... diye isim verirseniz eğer benim gibi CDİSPLAY programıyla okuyan arkadaşlara büyük kolaylık olacak.

Diğer şekilde resim isimlerinden dolayı sayfa atlamaları oluyor.Bir de bu kitapta 12-13,14-15.sayfalar kayıp.Eğer eklemeniz mümkünse sevinirim.

Ben tekrar size hoşgeldiniz diyor,keyifli paylaşımlar diliyorum.
Selamatle.

Binlerce can dirilse de nakletse geçmişini!
Dağlar lisana gelse de anlatsa hepsini ,
Garbın cebin-i zalimi affetmedim seni,
TÜRK'üm ve düşmanım sana kalsam da tek kişi!..
neptunn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla