Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.Mayıs.2010, 01:17   #10
Cellatbey
Aktif Üye

Cellatbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 23399
•Rep Seviyesi :
Cellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond reputeCellatbey has a reputation beyond repute
Değerli kardeşlerim sizler,yüce gönüllü pırlantalarsınız.Benim yaptığım bir hiç.Bana üye olduğum anda bu site kucak açtı.Hiç bir karşılık beklemeden.bana tüm linkleri kısıtlamasız açtı."Şu kadar miktar verirsen ancak alırsın" demedi.İstisnasız tüm üyelerin hepsinede tüm linklere ulaşımı serbest eden bir site.Bu site,almadanda verebilenlerin sitesi.Bunu üye olduğum anda anladım.
Nacizane,bende,sitede olmayıpta bende olan ne var? Diyerek arayış içine girdim.
Bulduğumu koyuyorum.
Sizlerinkinin yanında benimki devede tüy bile değil.Emeği geçen herkesin hakkını helal etmesini dilerim.
Sanırım bir kaç gün içinde 29 uncu sayıyıda yapabileceğimi sanıyorum.

Yüce duygularınız için tekrar tekrar teşekkür ederim.

.
Cellatbey isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla