Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.Ocak.2015, 00:49   #5
denizkara
Süper Üye

denizkara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 0
•Rep Seviyesi :
denizkara is an unknown quantity at this point
Liste şu an itibarıyla; devreye girmiştir, şimdi diyeceksiniz ki; ne olmuş yani altı üstü bir liste, yok öyle işte, bu normal bir liste değil ve harbiden anormal bir liste; sevgili Bursa Şubemiz destekli yaptığım 1001 Roman listelerinde bile bu kadar zorlanmadım inanın, gerçekten çok ilginç noktalar var bu seride, tek tek anlatsam uzun, iyisi mi soran olursa cevap veririz, liste kırmızı mırmızı ama doğru liste, bizzat Türkiye Çocuk bile yanlışlıklar yapmış durumda, anlatmakla bitmez bir sürü detay var, neyse sonuç olarak; listemiz kapı gibi artık devreye girdi

Bu arada; çok ince bir nokta var, söylemeden edemeyeceğim; tüm interneti haftalarca aradım taradım, üstelik Türkiye Çocuk Dergisi ni bile, ben Türkiye Çocuk Dergisi nin, baştan günümüze kadar; tam bir listesi olduğunu hiçbir yerde görmedim, çok büyük olasılıkla; bu listemiz ilk defa yapıldı, yine büyük olasılıkla; yeni yapılacaklara da format teşkil edecek, sevgili ginobili kardeşimizin katkıları anlatmakla bitmez, e bilirsiniz ben böyle liste yaparım işte şehirlerarası bile çalışırız bu alemde şaka bir yana; tüm teşekkürlerinizi sevgili ginobili dostumuz adına yapmanızı rica ediyorum, gerçekten bunu hak etti, hem de fena halde

Çok sağol sevgili dostum ginobili
denizkara isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla