Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.Aralık.2014, 16:31   #16
hüseyin aksakal
Onursal Üye
Çeviri Balonlama

hüseyin aksakal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 341238
•Rep Seviyesi :
hüseyin aksakal has a reputation beyond reputehüseyin aksakal has a reputation beyond reputehüseyin aksakal has a reputation beyond reputehüseyin aksakal has a reputation beyond reputehüseyin aksakal has a reputation beyond reputehüseyin aksakal has a reputation beyond reputehüseyin aksakal has a reputation beyond reputehüseyin aksakal has a reputation beyond reputehüseyin aksakal has a reputation beyond reputehüseyin aksakal has a reputation beyond reputehüseyin aksakal has a reputation beyond repute
Siteye konu nasıl açılır bilmiyorum. Bu yüzden çevirdiğim makaleleri yorum gibi atıyorum. Bunların bir başlık altında yayınlanma olanağı var mıdır? Varsa biri yardımcı olursa sevinirim. Conan, Kull, Bran Mak Morn gibi eserlerin yaratıcısı Robert. E Howard'ın mektuplarını ve yarattığı bazı kahramanlara ilişkin makaleleri yorum olarak attım. Bir başlık altında toplanırsa ilgilenenlere yardımı olur görüşündeyim.
hüseyin aksakal isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla