Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.Haziran.2014, 19:32   #9
uzung
Yönetici

uzung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1177410
•Rep Seviyesi :
uzung has a reputation beyond reputeuzung has a reputation beyond reputeuzung has a reputation beyond reputeuzung has a reputation beyond reputeuzung has a reputation beyond reputeuzung has a reputation beyond reputeuzung has a reputation beyond reputeuzung has a reputation beyond reputeuzung has a reputation beyond reputeuzung has a reputation beyond reputeuzung has a reputation beyond repute
Alıntı: abartman´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Dosya isimlerinde Türk alfabesine özgü harflerin kullanılmaması durumunda Mediafire yükleme sorunlarının birçoğu ortadan kalkıyor. Sanırım benzer problemleri bazı özel karakterler kullanılmış dosya isimlerinde de çıkartıyor Mediafire. Bu güne kadar ne zaman yükleme sorunu yaşadıysam, dosya isminde Türkçe karakter kullanmış olduğumu fark edip düzeltmiş ve sorundan kurtulmuşumdur..

Paylaşım için teşekkürler Melih41...

Buna pek dikkat etmemiştim bu güne kadar. Acaba gerçekten böyle mi diye şimdi kontrol ettim. Aynı dosyayı Türkçe karakterli ve Türkçe karakterli olmayan şekli ile kaydedip yüklemeye çalıştım. Gerçekten Türkçe karakter kullanılmayan dosya sorunsuz olarak aynı anda yüklendi.
Hatırlatma için Abartman, mükemmel paylaşım için Melih41 dostlara teşekkürler.