Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.Nisan.2010, 17:18   #5
Baltimora
Yönetici

Baltimora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 244257
•Rep Seviyesi :
Baltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond repute

Cousteau'nun, 1956'da gösterime giren en ünlü eseri "Sessiz Dünya"; ünlü okyanus bilimcinin aynı adı taşıyan 1954 tarihli kitabından esinlenmiştir..

"Sessiz Dünya" daha çok çocuklara yönelik kurgulanmış bir kitap olup, ülkemizde Gendaş Kültür Sanat Yayıncılık tarafından yayınlanmıştır.

Talim ve Terbiye dairesinin 30.11.1983 gün ve 01262 sayılı yazıları ile ilkokullara tavsiye yapılmıştır. (Yayınevinin notu)

Tanıtım yazısı:
"1943 yılında güzel bir haziran sabahı, heyecanımı zorlukla yenerek Bandol garına gittim. Paris`ten ekspresle gönderilen bir sandığı bana teslim edeceklerdi. Sandığın içinde, yıllarca devam eden uğraşmaların ve renkli hayallerin neticesi bulunuyordu."

Kaynak: kitapelinizde.com

Konu scanfan tarafından (08.Mayıs.2018 Saat 06:36 ) değiştirilmiştir. Sebep: kaybolan postimage resmi restore edildi
Baltimora isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla