Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.Ocak.2010, 21:57   #15
Shevarash
Süper Üye

Shevarash - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 34292
•Rep Seviyesi :
Shevarash has a reputation beyond reputeShevarash has a reputation beyond reputeShevarash has a reputation beyond reputeShevarash has a reputation beyond reputeShevarash has a reputation beyond reputeShevarash has a reputation beyond reputeShevarash has a reputation beyond reputeShevarash has a reputation beyond reputeShevarash has a reputation beyond reputeShevarash has a reputation beyond reputeShevarash has a reputation beyond repute
Hımmm yıl kaçtı emin değilim. Ama ben okula gitmeden önce dayım Kızılmaske, Zagor, Tommiks, Teksas, Swing vs okurdu. Arada babamın bile (ki kitap okumaz pek) göz gezdirdiğini görür ama resimlerine rağmen nedense bunları pek sevemezdim.

Nedense sonra ilkokul 1`e başladığımda, çok ağır bir hastalık yüzünden hastaneye yattığımda bana Keloğlan ve Lorel&Hardi çizgiromanlarını bana alırlardı, hastanede vaktim geçsin diye. Neticede herşeyi okumayı severdim. Tabi Red-Kit`i de unutmamak lazım. Bunlarla başladıktan sonra, zamanla dayımın çizgiromanlarına da ilerleyen yıllarda merak sardım. Başta sadece Tommiks ve Teksas`ı okurdum, Zagor sarmazdı. Ama biraz daha büyüyünce Zagor`a da çok sağlam merak sardım. Yanlız Kızılmaske pek az okuyup, Mister No hiç sevemedim.

Yıllar geçtikçe Superman ve Örümcek Adamla başlayan Amerikan ÇRlarına da başladık. Daha sonra ise ver elini ne gelirse... Çoğu türden, çoğu ÇRı okudum. Hala da bu merakımız devam etmekte. Allahtan artık ülkemizde daha çok ÇR var, net üzerinden orjinal sayıları da bulma şansımız var. Yine de şu an için önceliğim Marvel ve DC serileridir.
Shevarash isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla