Selamlar ..
sanırım 74 yada 75 yılında annemlerde (dedemlerle yasıyordum o zaman) eski bir sepetin içinde çeşitli fotoroman ve çizgi romanlarla buluştum sepette killing ten aşk fotoromanlarına italyan polisiyelerden teksas tommikslere zagordan teks villere kinovadan jericoya kadar tam hastalık bulaştıracak çeşit vardı.
o gün bu gündür bu macera benim için devam etti
80 lerde rahmetli Ali Recan sayesinde değişik kahramanlarla tanısma zevkine eriştik.
eski süpermanlarıda unutmamak lazım.
şimdi adını hatırlayamadığım bir karakterde vardı ibis kuşu gibi bir kuşu olan ki kuş da telepartosyon falan yapıp telepatiyle kahramanla anlasıyordu.
neyse dediğimj gibi sene seksenlerde Rahmetli ALİ RECAN sayesinde ufak ufak çizgi romanda çizmeye başladık.
bir yandan rahmetli Oguz Aralın gırıgırına karikatür yollarken bir yandanda conanın arka sayfalarına çizimler başladı.
ilerleyen zamanlarda amerikadan gelen değişik çizerlerin kopyalarını bize yollayan Ali Recan stan lee çizim dediğimiz ( ister inanın ister inanmayın öyle diyorduk

)
değişik çizmleri türk okuyucusunun zevk alacagı değişimlere ugratarak ki bu gün ne kadar amatör ruhla uğraşmışız eski çizimlerde görüyorum . geri yollar o zamanın belki sigara parası kadar bir parayı posta havalesi gelmiş mi diye onlarca defa ugrayarak postacıları delirtirdik
maalesef standart baskılar koca adam oldun bunlamı ugrasıyorsun falan filan denilerek yıldırılmaya çalışsakda askere gidene kadar çizimlerimiz devam etti.
o arada bilenler bilir GÜMGÜM dergisindede ufak tefek çalışmalar yapardık .
ufak bi mansiyon ödülü almışlığımızda vardı ayıptır söylemesi

benle beraber bu işlerle uğraşan eski bir mektup arkadaşımda Erdil yaşaroğluydu.
neyse o zamanlar gectikten sonra hayat evlilikti çoluk çocuktu derken zamanın çok gerisindede kalmamaya çalışarak sevdamızı bu günlere taşıdık.
hala net aleminde bilimkurgu dizileri ve filmleri yayınlamaya çalışarak ( nete stargate atlantisi star trek voyageri smallvilleyi ilk ben koymaklada övünürüm) devam ettirdik.
sevgili Darkopal ve kojiro gibi ustaların çevirileri sayesinde zevkle okuduk seyrettik çoğu çizgi romanı.
uzun oldu sevgili dostlar ama sizlerle tanıştığıma mutlu oldum.