Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.Haziran.2012, 20:48   #6
Kadri Balta
Aktif Üye

Kadri Balta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 13683
•Rep Seviyesi :
Kadri Balta has a reputation beyond reputeKadri Balta has a reputation beyond reputeKadri Balta has a reputation beyond reputeKadri Balta has a reputation beyond reputeKadri Balta has a reputation beyond reputeKadri Balta has a reputation beyond reputeKadri Balta has a reputation beyond reputeKadri Balta has a reputation beyond reputeKadri Balta has a reputation beyond reputeKadri Balta has a reputation beyond reputeKadri Balta has a reputation beyond repute
Herşeyin sevgisi CÜZDANLA ölçülür oldu nedense.Nekadar paran varsa okadar adamsın.Çizgi roman bakallarda satılırdı eskiden herkes alabilirdi ve böyle böyle geniş kitlelere yayıldı.Şimdi nedense sadece belli bir kesimin alım gücüne hitap ederek oraya hapsedilmeye çalışılıyor.
Bilgi paylaştıkça çoğalır
Kitaplar ucuzduda bizmi almadık?
Kitap pahalı diye hiçmi okumaya hakkımız yok?

İnternetten kitabı okumayı, para sömürmek isteyen yayınevlerinin kapitalist zincirine çomak soktuğu için seviyorum. Çünkü yazarı yaşamadığı halde, telifini satın aldığı için kitabı zamlandıran ve indirimi azaltan yayınevleri sadece para kazanmak için bu işleri yapıyorlar görüyoruz ki... Onun için internetten kitab okumayı seviyorum, sayıyorum, tavsiye ediyorum.

Asgari ücret belli bu ülkede ayakalar altında değil kitap almak geçinmek bile imkansız.Yayınevleri gitsin devletten vergi indirimi istesin veya kitaptan vergi alınmasın altın pırlantaya 0 vergi uygulayan devlet kitaptan vergi almasın yayınevleri gitsin oraya baskı yapsın ne güzel dünya herkes gücü yetene.

Yarın bir gün korsan çıkarsa napıçaksınız???
Mevcut yapıyı bozacak, kitap üretimini tüccarların ve reklamcıların tasarrufundan kurtaracak ve de orijinal baskıya meydan okuyacak bir yordamı, seviyeyi tutturacak bir korsan fikrine olumlu bakarım. Mesela filanca ilim adamının kitabını falanca yayınevinin ve satışyerlerinin tekelinden ve belli bir ideolojik pozisyona hapsetmekten kurtaracak bir korsan fikri..
Kadri Balta isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla