![]() |
#1 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 12.Şubat.2010
•Rep Puanı : 290779
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Konu ertuğrul tarafından (20.Aralık.2017 Saat 17:46 ) değiştirilmiştir. Sebep: link yenilendi. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Onursal Üye |
![]()
Bir çırpıda paylaşılmış gibi gelen ama ne kadar emek harcanan bu eserler için sana sonsuz teşekkürler.Aynı sitede olmaktan gurur duyduğum dostum.
Yarabbi bildir de ben beni bileyim. Beni bilen ben ile kendime geleyim. Benim bensizliğim ile ben seni bileyim. Seni bilmeyen beni ben neyleyeyim... Hz. Mevlânâ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Yönetici Üyelik tarihi: 19.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 2600493
•Rep Seviyesi :
![]()
Kardeşim gerçekten büyük emek...
iki tuşla indiriveriyorsun; ya taraması, taranırken çekilen sıkıntılar, düzenlenmesi, bir daha kontrol edilmesi, linke yüklenmesi... yazarken bile insanın dakikalarını alıyor. Güzel yüreğiniz için gönül de yetmez ama, ne kadar içten olduğumu anlatabilmek için; gönül dolusu teşekkürler, sağ olasın, var olasın... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 14.Aralık.2009
•Rep Puanı : 16543
•Rep Seviyesi :
![]()
dostum gerçekten buyuksun
teşekkurler |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 23.Şubat.2010
•Rep Puanı : 174775
•Rep Seviyesi :
![]()
dostum indirip baktım taraman harika olmuş kısmet olursa senin taramlarının hepsini indirecegim kaliten tartışılmaz oldu tebriklerimi sunarım umarım hızın kesilmez ha bu arada sakın tarama yapmaktan sıkılma bir işi severek yapmak hem yapana hem okuyana ayrı bir tad verir sevgilerle kal.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 12.Şubat.2010
•Rep Puanı : 3007659
•Rep Seviyesi :
![]()
Sevgili Mustafa, senin hızına yetişmek mümkün değil, ne kadar tebrik sözü söylense az gelir, emeğin çok değerli, selam ve sevgiler
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 21.Mart.2009
•Rep Puanı : 19891
•Rep Seviyesi :
![]()
Sanıyorum bu listedeki son paylaşım.Sen paylaşmaktan biz indirmekten bıkmadık Bunun gibi yüzlerce hatta binlercesi de yıldıramaz bizleri.Tabii seni de...
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 13.Şubat.2010
•Rep Puanı : 5426
•Rep Seviyesi :
![]()
Kardeşim verdiğin emekler için, harcadığın sabır için, ille de mütevazi gönlün için çok teşekkürler.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 20.Nisan.2012
•Rep Puanı : 11511
•Rep Seviyesi :
![]()
Değerli Gardaşım ellerin dert görmesin. İnşaallah eksik sayılarıda ileride eklersin. Tam benim çocukluğumda okumuş olduğum kahramanlar. Yani buj romanlar nasıl bunca zamandır sağlam kalmış inan hayretler içerisindeyim. Büyük uğraş ve emeklerin için Allah senden razı olsun.....
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 12.Şubat.2011
•Rep Puanı : 463547
•Rep Seviyesi :
![]()
Sevgili Emekli üstadım kırık link bildirimlerinizi aynı isimli linkten yapabilirseniz forum ana sayfası güncelliğini korumuş olur.
Elinde bu sayıları bulunduran değerli dostlar mutlaka güncellerler. Selamlarımla. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
akbulut kaan, kurtaran ok |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Akbulut Kaan Ceylan Yayınları Haftalık Mecmua Sayı 72 - Baskın | tafamus | 1964-1965 Akbulut Kaan Ceylan Yayınları | 2 | 28.Ağustos.2012 12:07 |
Akbulut Kaan Ceylan Yayınları Haftalık Mecmua Sayı 69 | tafamus | 1964-1965 Akbulut Kaan Ceylan Yayınları | 6 | 01.Ağustos.2012 17:45 |
Akbulut Kaan Ceylan Yayınları Haftalık Mecmua Sayı 23 - Karabela | tafamus | 1964-1965 Akbulut Kaan Ceylan Yayınları | 1 | 05.Mart.2012 12:56 |
Akbulut Kaan Ceylan Yayınları Haftalık Mecmua Sayı 75 | tafamus | 1964-1965 Akbulut Kaan Ceylan Yayınları | 1 | 03.Kasım.2010 12:33 |
Akbulut Kaan Ceylan Yayınları Haftalık Mecmua Sayı 65 - Bozgun | tafamus | 1964-1965 Akbulut Kaan Ceylan Yayınları | 1 | 10.Ekim.2010 15:31 |