![]() |
#1 |
Administrator Üyelik tarihi: 05.Nisan.2009
•Rep Puanı : 1962191
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Her zaman sevgi ve saygıyla hatırlayacağımız yüce gönüllü insan için. Tüm dostlara iyi okumalar dilerim.
![]() |
![]() |
#2 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 11.Aralık.2011
•Rep Puanı : 39257
•Rep Seviyesi :
![]()
İthaf yerinde ve hissiyatımıza tercüman oldu. Gerçekten benim için Karaoğlan sayfası tam bir sessizliğe büründü. Yorum yazmamıza, selamlaşmamıza, gönülden gönüle yol oluşlara neden oluyordu.
Siz değerli çalışıcılarla benzer teaddiler içinde olmak ta bir mutluluk. her taş kendi yerinde ağır. Sağ olun var olun. Zaten belli bir doygunluk düzeyine gelmeden biten Akbulut Kaan sayfasına bitmemiş; tamam olmamış bir Akbulut Kaan burukluğuyla girerim hep. Her değerli çalışmanız gibi bu değerli çalışmanız içinde çok teşekkürler... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Yönetici Üyelik tarihi: 03.Ekim.2011
•Rep Puanı : 1841705
•Rep Seviyesi :
![]()
Teşekkür ederim komutanım.
Eline sağlık. Saygılarımla.
![]() |
![]() |
#4 |
Yönetici Üyelik tarihi: 19.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 2575471
•Rep Seviyesi :
![]()
Serinin sonlanması için sadece 2 sayı kalmış;
tamamlanması mümkün gibi görünmeyen bu nadir bulunur seride de neredeyse sona gelinmiş. Emekleriniz ve paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum kardeşim; selamlar ve saygılar... ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Onursal Üye |
![]()
Her şey yarım kaldı; seninle bütündük Haluk bey...Nur içinde yat...
Yarabbi bildir de ben beni bileyim. Beni bilen ben ile kendime geleyim. Benim bensizliğim ile ben seni bileyim. Seni bilmeyen beni ben neyleyeyim... Hz. Mevlânâ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 02.Şubat.2010
•Rep Puanı : 1128710
•Rep Seviyesi :
![]()
Bilindiği gibi Oğuz Kağan Destanı Hun hükümdarı Mete Han'ın (MÖ 209-174) yaşamı üzerine kurgulanmıştır.
Oğuz Kağan Destanı'nı bir kez de çizgi roman olarak okuma olanağını veren Karargah Komutanı'mıza bir kez daha teşekkür ediyorum. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Akbulut Kaan Ceylan Yayınları Haftalık Mecmua Sayı 054 - Novai'nin Ölümü | ertuğrul | 1964-1965 Akbulut Kaan Ceylan Yayınları | 3 | 20.Haziran.2017 20:11 |
Akbulut Kaan Ceylan Yayınları Haftalık Mecmua Sayı 69 | tafamus | 1964-1965 Akbulut Kaan Ceylan Yayınları | 6 | 01.Ağustos.2012 17:45 |
Akbulut Kaan Ceylan Yayınları Haftalık Mecmua Sayı 15 - Kuncuğun Ölümü | tafamus | 1964-1965 Akbulut Kaan Ceylan Yayınları | 4 | 07.Kasım.2010 00:21 |
Akbulut Kaan Ceylan Yayınları Haftalık Mecmua Sayı 75 | tafamus | 1964-1965 Akbulut Kaan Ceylan Yayınları | 1 | 03.Kasım.2010 12:33 |