Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.Kasım.2011, 11:10   #5
panda78

panda78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı: ozaki´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sayın panda78,
Gerekirse öğretmeyin fakat içinizden geliyorsa foruma bu iş nasıl yapılır diye görüntülü/resimli vs nasıl isterseniz öyle bir konu açın !
1 kişi öğreneceğine 1000 kişi öğrenir !
40 kişi bakmış ? Tv kanalımıyız ? veya reklamlarla ticari maksat güden bir forummuyuz ?
Son açtığınız konular biraz yorulduğunuzu gösteriyor !
Balonlamacı filan vs.. Çevirisi olmasını istediğiniz romanlar vs..
Bence biraz dinlenin ! Hava değişikliği iyi gelebilir ?

Oldu doktor bey başka bir tavsiyeniz?
Kendim Çeviri Balonlama yapıyorum diye başka bu işle uğraşan bir arkadaştan Çeviri isteği yapmaya hakkım yok mu? Sonuçta forumda öyle bir bölüm başlığı var o başlık bütün üyelere açık değil mi?

Balonlamacı aramamın nedeni kendim balonlayamayacağımdan değil, bütün iyi niyetimle özellikle bu işe yeni başlayan/başlayacak olan arkadaşların zaten çevirisi hazır olan bu serileri yeniden balonlayarak bu işi daha iyi öğrenmeleri niyetiyle bu başlığı açtım. Kimse istemezse ben bir ara yeniden balonlayacağım.

40 kişi bakmış yorum yapan yok dememin sebebi arkadaşları yüreklendirmektir sadece, belki beni zor adam olarak görüp çekinen vardır eğer gerekirse sıfırdan bile öğretebilirim dememin sebebi de budur.
Nasıl yapılır diye konu aç 1 kişi değil 1000 kişi öğrensin demişsin Nasıl yapıldığına dair konu var zaten yapılan işleri görüyoruz.

Balonlamayı benden öğrenmek isteyen varsa ben buradayım.
  Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla