DÜKKANI KAPATIYORUZ!

ArisoyVII

Çeviri & Balonlama
14 Ara 2020
26
274
Ağustos 2019’da başladığımız maceramız 16 Mart 2021’de son buldu. Kafiyeli veda yazılarını pek becerebilen bir insan değilim.Bu işe aşırı emek verdiğimize ve layıkıyla yaptığımıza inanıyoruz. Sayı yapmak için uykusuz kaldığımız günleri sayamam bile bugüne kadar bize destek olan herkese teşekkürler. Bu süreçte bir sürü güzel insanla tanıştık onlara da bir teşekkür borçluyuz. Bir müddet inzivaya çekiliyoruz ilerleyen zaman ne getirir bilemeyiz. Ama her zaman bir umut vardır. Umarız bu durum ülkemizde çizgi roman basımının hızlanmasının işaretçisidir.
Şimdilik bu bir elvada belki uzun zaman sonra uzak bir galakside bir sayıda tekrar görüşürüz.
GÜÇ DAİMA SİZİNLE OLSUN!
 
Son düzenleme:

nicomedes

Onursal Üye
30 Nis 2014
880
3,912
İzmit
Üzüldüm,
emek verilen onca çalışma, umarım devam etmenin bir yolunu bulursunuz,
naçizane tavsiyem, heba olmalarını engellemek için arşivinizi diyarda bir süre daha aktif halde tutmanız ilgilenen diyar dostları için son bir çaba olurdu. ancak yine de tabi siz bilirsiniz, tekrar görüşmek dileğiyle.
 

Mr Davaro

Çeviri & Balonlama
7 Haz 2020
508
8,280
Üzücü bir haber...
Tam da güzelce sayılar gelmeye başlamışken telif hakları nedeniyle
blogun kapatılması büyük talihsizlik oldu.
Açıldığı günden beri blogda emeği geçen herkesin eline emeğine sağlık.
Diyecek pek bir şey yok, sağlık olsun...
Umarım sizlerden okuyamayacağımız sayıları basılmış olarak okuyabiliriz.
Yolunuz açık olsun...
 

ArisoyVII

Çeviri & Balonlama
14 Ara 2020
26
274
Üzüldüm,
emek verilen onca çalışma, umarım devam etmenin bir yolunu bulursunuz,
naçizane tavsiyem, heba olmalarını engellemek için arşivinizi diyarda bir süre daha aktif halde tutmanız ilgilenen diyar dostları için son bir çaba olurdu. ancak yine de tabi siz bilirsiniz, tekrar görüşmek dileğiyle.

Malesef telif nedeniyle paylaşamıyoruz.
 

Milyarderdahi

Çeviri & Balonlama
9 Ağu 2013
183
1,106
Cizgidüşlerin alacağı olsun. Sanki telif attıkları tüm sayıları birden basacakmış gibi kaldırın hepsini diyor. Yayınevleri ali kıran baş kesen oldular. Direkt karakter ya da seriyi satın alıyorlar. Aldın bari bas. Kaç yıldır Doomsday Clock yok, Immortal Hulkun cildi daha yeni geldi. Birçok telifi alınan seri boşta duruyor. Hem amatör çevirmenler kadar emek vermiyorlar hem de pahalıya satış yapıyorlar. Yazık, artık yayınevleri olmasa daha iyi diyeceğim neredeyse.
 

DryKleon

Süper Üye
18 Eki 2020
2,264
5,496
Emeğinize yüreğinize ellerinize sağlık bu zamana kadar paylaştığınız tüm çizgi romanlar için sonsuz teşekkür ediyorum Sizleri tanımak büyük bir zevkti çok memnun oldum Huzurunuz daim olsun
 

SPIDERWEBS

Çeviri & Balonlama
31 Eki 2014
649
4,125
Çok üzücü bir haber. Bize bu güzel sayıları sunduğunuz için teşekkürler dostlarım. Umarım tekrar görebiliriz sizi buralarda. Güç sizinle olsun.
 

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,086
36,737
İstanbul
Karşılık beklemeden çok kıymetli işler yaptınız.

Çizgi romana verdiğiniz önemli katkılar için çok teşekkür ediyorum.
 

yeryüzü

Yönetici
3 Eki 2011
17,044
75,424
hiçbiryerde :)
Tüm güzel emekleriniz için
teşekkürler sevgili dostlar.
Umarım yepyeni ve farklı
çalışmalarla dünyamıza
zenginlik katmaya devam
edersiniz bir süre sonra.
 

savok

Admin
30 Eki 2009
19,991
83,634
Kasımpaşa
Bence yaptıklarınız o yayınevini harekete geçirmiş, olsun olumlu bakmak lazım.
Telifli kitapları kaldırmanızı anlarım ama dükkanı kapatmanız bence fazla bir tepki olmuş...
Bence binlerce başka çevrilmeyi bekleyen ve Türkçe asla göremeyeceğimiz çizgi romanlar var...
Bence dükkanı açın, çizgi romanseverleri üzmeyin!..
 

fb1907

Kıdemli Üye
3 May 2018
129
805
Emekleriniz için teşekkürler. Telif sıkıntısı, dark horse star wars'lar içinde mi geçerli?
 

Saint Walker

Çeviri & Balonlama
30 Eki 2018
198
4,046
Star Wars dünyasına çok uzak kalsam da bu duruma üzüldüm. Bazı sayılar dijitale düşer düşmez üzerinde çalışıyordunuz ki hızınız hepimizi baya şaşırtıyordu. Keşke DC, Marvel vb. şirketler Türkiye’de birleşip bir uygulama yapsa ve tüm seriler orada online olarak yayınlansa. Fiyatı da cüzi olsa mükemmel olurdu. Böylelikle çizgi romanlar okuyuculara daha hızlı ulaşabilir. Yayınevlerinin yayınlamalarını bekleyeceksek vay halimize.
 

Elmiraj

Yeni Üye
6 Ocak 2020
38
101
Istanbul
Bugüne kadar yaptığınız her iş için ayrı ayrı teşekkürler. Morbius için ekstra ekstra teşekkürler. 100Çeviri de artık living vampire :/
 

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
2,980
8,379
Türkiyede Çizgi roman sevenler için siz ve bütün ekip arkadaşlarınız ile birlikte çizgi roman dünyası için aydınlık bir gelecek, daha çok kişiye hitap, ve buluşturmak için çıkmış olduğunuz yol yorucu ve meşakatli bir süreçte geçti, elbette gönül ister daha güzel ve farklı bir boyuta ulaşması bu işlerle gönül vermiş insanların en büyük hayali ve hedefidir.
Unutmamak gerekir bir yerde dükkan açılmışsa orayı güzel işleten ve güzel hizmetler sunulduğu için çalışır, Bundan dolayı müşterileri her geçen gün artar. Sizde bu güzel ekip ve kalifiye eleman olduktan sonra diğer üstadların yorumlarında da belirtildiği gibi daha bir çoğumuzun bilmediği görmediği belki Türkiye'de basımı hayal olabilecek binlerce çizgi roman eserleri var. Nacizane bir çizgi roman seveni olarak ne kendinizi ezdirin, ne de harap etmeyin derim. Bu serilerle hem siz kendi sevdanızla uğraşmış olur hemde Türkiye de çizgi roman dostlarını sevindirmiş olursunuz. Pire'ye kızıp yorganı yakmayın, Dükkanın kepeneklerini tekrar açmanızı ve kapatmamanızı dilerim.
Bizlere kazandırmış olduğunuz bütün eserlerin her bir noktası için sizlere binlerce teşekkür ederim. Elinize yüreğinize sağlık. Başka bir köşe başında da olsa yeni açacağınız dükkanda buluşmak dileğiyle, Sizlere sağlıklı günler dilerim. Sevgi ve saygılarımla değerli çizgi roman dostlarım.
 

mustibey

Süper Üye
23 Ara 2010
2,163
4,973
Bu "Diyar"da hep yeriniz vardı ve var olmaya devam edecektir, diye düşünüyorum. Gün gelir yeniden; "Kepenkleri açıyoruz" derseniz, sizlere en güzel tebessümlerimizle kollarımızı açarız. Yolunuz açık olsun sevgili dostlar!
 

koralp

banned
10 Kas 2018
134
291
Bahsi geçen yayınevi bahsi geçen kitapların teliflerinin kendilerinde olduğunu söylemişler. Acaba bu eserlerin dijital ortamda yayınlama teliflerini de almışlar mı?
 

meraklıkofte

Aktif Üye
25 Şub 2012
158
415
Her gün ilk ve defalarca baktığım tek siteydi. Sizlere çok şey borçluyuz. Çocukluğumuzu ve ilk gençlik yıllarımızı sayenizde hatırladık. Emeklerinizin karşılığı asla ödenmez. Keşke kapanmasaydı. Tüm yönetici ve katılımcılara katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Umarım daha güzel günlerde buluşmaya devam ederiz.
 

Berkiner

Çeviri & Balonlama
7 Eyl 2015
125
1,767
Şuan için şunu söyleyebilirim. Bir süre farklı bloglarda kafa dinler gibi takılıp seri çıkartmaya devam edeceğim. Ne zaman boş kalır tekrar sayı yüklenmek istersem yanıma bir çevirmen olarak tekrardan farklı bağımsız seriler bitirmeye başlarız. İyi dilkeleriniz için teşekkürler. Biz hâlâ buradayız. Farklı bloglarda yayınlara katkı vermeye devam edeceğiz.
 

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,538
28,611
İzmir
Şimdiye kadar verdiğiniz emekler için çok teşekkür ederim.
Umarım farklı çalışmalar ile sizleri tekrar görürüz.
 
Üst