Büyük Plan: EMPYRE

Berkiner

Çeviri & Balonlama
7 Eyl 2015
125
1,767
00.jpg



Merhaba diyar halkı! Bugün sayı yayınlamak için değil de daha çok bir duyuru amacıyla buradayız ama sayılar nerede derseniz yarın Direniş Çağı: Finn ile yayınlara devam edeceğiz. Bir süredir planladığımız eventi duyuruyoruz. Empyre!

Öncelikle eventi güncel olarak takip etmek istediğimiz için bize yardımcı olacak çevirmen ve balonlamacı arkadaşları bekliyoruz.

İletişim Adreslerimiz:
yuzceviri@gmail.com



Korona virüs nedeniyle event bu ay başlaması gerekirken önümüzdeki aya ertelendi. Yanılmıyoram 24 Haziran olması gerekiyor. Biz de bu 1 aylık süreci kendi avantajımıza kullanarak event öncesi bir altyapı oluşması için şunları planlıyoruz:

1- Meet the Skrulls
2- Incoming!
3- Road to Empyre: Kree/Skrull War

Biz son sayı olan Kree Skrull Savaşı'nı hazırladık ancak kronolojik olarak gitmesi için henüz yayınlamayacağız. Bu sayıda bizim için bir Skrull ailesinden bahsediyorlar. Bu Skrull ailesini tanımak için Meet the Skrulls serisini okumanız gerekiyor. 2. olan sayı ise Kree/Skrull Savaşı'nda ailenin yaşadığı bir trajik olaydan bahsediliyor ve 2. sayı bunu anlatıyor. Tüm bunları 24 Hazirana kadar yetiştirirsek direkt olarak eventin ilk sayısını ve tie-in sayılarını güncel olarak sizlere yetiştirmeye çalışacağız.

 
Üst