![]() |
#11 |
Yönetici Üyelik tarihi: 16.Nisan.2009
•Rep Puanı : 229257
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Nadir Kitap silmiş gönderdiğim mesajımı, gönderilen mesajlarda görünmüyor, demek ki mesajları okuyorlar. Ne diyeyim bilemedim. Neyse ki sahafa telefonla ulaşıp ihtiyacım olan iki sayfayı kendisinin hediyesi olarak görüntü olarak temin ettim... ![]() İşinizi gördüğünüze sevindim Sayın Caliente. Konuyu aşağıya indirdim. Başta Sayın abartman olmak üzere bulunması için yardım etmeye çalışan tüm üyelerimize teşekkür eder, sizlere de kariyerinizde başarılar dilerim.
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#12 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 14.Ocak.2011
•Rep Puanı : 606202
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Nadir Kitap silmiş gönderdiğim mesajımı, gönderilen mesajlarda görünmüyor, demek ki mesajları okuyorlar. Ne diyeyim bilemedim. Neyse ki sahafa telefonla ulaşıp ihtiyacım olan iki sayfayı kendisinin hediyesi olarak görüntü olarak temin ettim... ![]() Çok sevindim, gözünüz aydın. Akademik çalışmanızda başarılar dilerim... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çocuk Dergilerinin Kazandırdıkları-Akademik Çalışma | SUNGUR1416 | Anketler & Oylamalar | 9 | 19.Aralık.2017 01:24 |
Bilimsel bir çalışma için çok acil Karaoğlan!.. | Assistant | Çeviri Yardımlaşma Başlığı | 5 | 13.Kasım.2014 18:30 |
Hafta sonu için ideal çalışma masası | palio68 | Genel Duyurular | 17 | 25.Ağustos.2012 23:07 |